حجت الاسلام والمسلمین علی دشتکی در گفت وگو با خبرنگار مهر از فعالیت مراکز افق در بقاع متبرکه استان البرز خبر داد و گفت: در مناسبتهای مختلف خدمات اجتماعی توسط این مراکز به جامعه هدف و زائران و مجاوران ارائه میشود که از جمله آنها میتوان به توزیع بستههای معیشتی میان جامعه هدف در تاریخ دوازدهم هر ماه اشاره کرد.
وی با اشاره به توزیع وسایل گرمایشی میان خانوادهها همزمان با آغاز فصل سرما مطرح کرد: آخرین همایش اجتماعی در تاریخ ۱۲ دی ماه برگزار و در آن یک هزار بسته معیشتی به مناسبت ایام ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی توزیع شد. در شب یلدا نیز در همایشی فوق العاده، توزیع ۵۰۰ بسته معیشتی میان جامعه هدف صورت گرفت.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان البرز بیان کرد: علاوه بر این، خدمات بهداشتی و درمانی نیز به صورت مستمر هفتهای یک روز به جامعه هدف ارائه میشود و پزشکان افراد را به صورت رایگان ویزیت و برای آنها دارو تجویز میکنند. در صورتی که فردی نیاز داشته باشد نیز به بیمارستان معرفی میشود و بر اساس توافق و هماهنگی صورت گرفته بخشی از هزینهها را ما تقبل میکنیم.
حجت الاسلام والمسلمین دشتکی اظهار کرد: در این راستا نیاز جامعه هدف به مراکز مشاوره احساس و در این راستا یک مرکز مشاوره در آستان مقدس امامزاده طاهر (ع) کرج راه اندازی شد که به صورت رایگان به جامعه هدف مراکز افق خدمات مشاورهای ارائه میدهد و در آینده نزدیک زائران و مجاوران و افراد دیگر نیز میتوانند با پرداخت ۳۰ درصد تعرفه معین، از خدمات این مرکز استفاده کنند.
وی با اشاره به اینکه این مبالغ در راستای ارائه خدمات اجتماعی مذکور از جمله تهیه بستههای معیشتی هزینه میشود، بیان کرد: این فضای مشاوره که به تازگی احداث شده است، مشاوره خانواده به ویژه سبک زندگی و موضوعهای مرتبط با جوانان را مدنظر دارد. زائران این روزها نیاز به مشاورههایی دارند که در بقاع متبرکه میتوانند بسیار تاثیرگذارتر باشند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان البرز با اشاره به برپایی غرفههای مشاوره در بقاع متبرکه مطرح کرد: خدمات مشاورهای با حضور کارشناسان در دیگر بقاع متبرکه از جمله امامزاده حسن (ع) نیز در بخش خواهران و برادران به صورت فردی و خانوادگی ارائه و در کنار اینها، کارگاههای سبک زندگی نیز با حضور خانوادهها به صورت مستمر در پنج بقعه متبرکه شاخص البرز برگزار میشود.
حجت الاسلام والمسلمین دشتکی با بیان اینکه کارگاههای سبک زندگی مهدوی نیز در طول سال برگزار میشود، خاطرنشان کرد: این سبک زندگی موضوعات اقتصادی خانوادهها را نیز در بر میگیرد تا آنها بتوانند در فضای بحرانی و اقتصادی و تنگناهای موجود شرایط را به خوبی مدیریت کنند. همچنین در این کارگاهها آموزشهایی برای تقویت نسل جدید نیز ارائه میشود.
نظر شما